37.018.4:336.5 Maktabgacha Ta’lim Muassasalarini Davlat-Xususiy Sheriklik Asosida Moliyalashtirish va Ularning Natijalari: Davlat-xususiy sheriklik asosida maktabgacha ta’lim sohasini moliyalashtirishning iqtisodiy tahlili - Qodirov, Xusanboy (Scientific and Technical Journal of Namangan Institute of Engineering and Technology, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarini davlat-xususiy sheriklik (DXSh) asosida moliyalashtirish jarayonlari tahlil qilinadi va ushbu muassasalarda hozirgi samaradorligi o‘rganiladi. Maqola davlat maktabgacha ta’lim muassasalarining turli sohalardagi qamrovini kengaytirish, ularning moddiy-texnik bazasini rivojlantirish hamda bolalarning sog‘lom va har tomonlama rivojlangan holda sifatli ta’lim olishini ta’minlash maqsadiga qaratilgan