687.1.001.02:675.042 МЎЙНАЛИ КИЙИМЛАРНИ МУҲИМ ОМИЛЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ИСТЕЪМОЛЧИЛАР ФИКРИНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ: МЎЙНАЛИ КИЙИМЛАРНИ МУҲИМ ОМИЛЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ИСТЕЪМОЛЧИЛАР ФИКРИНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ - Xoliqova, Nigora; Пулатова , Сабоҳат (Scientific and Technical Journal of Namangan Institute of Engineering and Technology, 2023)
Мақсад.Ушбу мақолада маҳаллий хомашёмиз ҳисобланган қоракўл теридан тикилган кийимларнинг ассортиментини кенгайтириш , мўйнали кийимларнинг юқори нархи тайёр маҳсулотнинг таннархидан юқори фоизни ташкил этиши , мўйнали ярим тайёр маҳсулотлардан оқилона фойдаланиш, корхонада ишлатиладиган мўйнанинг умумий миқдорининг деярли 20% чиқиндилар ташкил этиш каби масалалари кўриб чиқилган